Accountmanager gezocht (Noord-Nederland)

Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende functie, met grote commerciële verantwoordelijkheden en flexibiliteit om zelf je koers te bepalen? Dan is deze baan echt iets voor jou! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, proactieve accountmanager voor langere periode.
 

Functie omschrijving

Als accountmanager bij Erwi, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contacten met onze relaties. Naast relatiebeheer richt je je ook op de groei van jouw rayon (Noord-Nederland), het uitbouwen van bestaande klanten en het verder uitdiepen van je netwerk. Je verstrekt technisch advies aan je klanten en werkt daarbij nauw samen met de binnen- en buitendienst.
 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een commerciële collega met minimaal 3 jaar ervaring in deze branche. Verder vinden wij het belangrijk dat je denkt en acteert op minimaal MBO+ niveau. Je beschikt over een professionele, commerciele, resultaat- en klantgerichte instelling en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Vanzelfsprekend beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Functie-Inhoud

  • Bezoeken van bestaande relaties en werven van nieuwe klanten
  • Achterhalen van de klantbehoefte en adviseren van een juiste beschikbaarheid voor onze klanten.
  • Doorspreken van eventuele orders met de binnendienst
  • Verstrekken van informatie aan klanten over prijzen, beschikbaarheid en de orderstatus.
  • Verzorgen van offertes en het zorgdragen voor een correcte opvolging.
  • Signaleren van commerciële mogelijkheden.

Wat bieden wij

Een zelfstandige en uitdagende functie, met grote commerciële verantwoordelijkheden. We concurreren in een dynamische markt, waarbij snel handelen, commercieel instinct en relatiebeheer essentieel zijn. Je werkgebied is Nederland. Wij bieden je de flexibiliteit om zelf je koers te bepalen. Het resultaat is wat telt.

Van ons mag je een marktconform salaris verwachten en prima secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder een bedrijfsauto, laptop).

Wie zijn wij

Erwi Aandrijftechniek B.V. is een technische groothandel voor industrièˆle aandrijfelementen en is opgericht in 2003. Wij hebben inmiddels een jarenlange relatie opgebouwd met een groot aantal gerenommeerde klanten en leveranciers.

Je kunt je sollicitatiebrief met C.V. sturen naar: erhan@erwi.nl

Terug naar het overzicht